Ομελέτα σάντουιτς

Ομελέτα σάντουιτς

Course: BrunchCuisine: ΑμερικάνικηDifficulty: Ευκολάκι
Μερίδες

2

Προετοιμασία

15

minutes
Εκτέλεση

5

minutes
Θερμίδες

540

kcal

Μια υπέροχη, γρήγορη και γευστικότατη πρόταση για brunch

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φέτες ψωμί για τοστ

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

  • 4 αβγά, μεσαία

  • αλάτι

  • πιπέρι

  • 1 κ.σ. κέτσαπ

  • 1 κ.σ. μαγιονέζα

  • 1 κ.γ. θυμάρι

  • 60 γρ. mix τυριών

  • 1 φέτα ζαμπόν

  • Για το σερβίρισμα
  • μαγιονέζα

  • ντοματίνια

  • ρόκα

  • τηγανητές πατάτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τοποθετούμε σε ένα τηγάνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο. και το βάζουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά
  • Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε 1-2 λεπτά ώσπου να πάρουνι χρώμα.
  • Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Τοποθετούμε στο ίδιο τηγάνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά ώστε να σπάσουν τα αβγά..
  • Μεταφέρουμε τα αβγά στο τηγάνι.
  • Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα για 1 λεπτό.
  • Τη γυρνάμε από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μαγιονέζα, το θυμάρι, τα τυριά και το ζαμπόν.
  • Κλείνουμε τις άκρες από την ομελέτα και κλείνουμε τα δύο ψωμιά για να γίνει σάντουιτς.
  • Ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, μαγιονέζα, ρόκα και ντοματίνια