Ομελέτα σάντουιτς
Course: BrunchCuisine: ΑμερικάνικηDifficulty: ΕυκολάκιΜερίδες
2
Προετοιμασία
15
minutesΕκτέλεση
5
minutesΘερμίδες
540
kcalΜια υπέροχη, γρήγορη και γευστικότατη πρόταση για brunch
ΥΛΙΚΑ
2 φέτες ψωμί για τοστ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 αβγά, μεσαία
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. κέτσαπ
1 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.γ. θυμάρι
60 γρ. mix τυριών
1 φέτα ζαμπόν
- Για το σερβίρισμα
μαγιονέζα
ντοματίνια
ρόκα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε σε ένα τηγάνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο. και το βάζουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά
- Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε 1-2 λεπτά ώσπου να πάρουνι χρώμα.
- Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Τοποθετούμε στο ίδιο τηγάνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά ώστε να σπάσουν τα αβγά..
- Μεταφέρουμε τα αβγά στο τηγάνι.
- Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα για 1 λεπτό.
- Τη γυρνάμε από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μαγιονέζα, το θυμάρι, τα τυριά και το ζαμπόν.
- Κλείνουμε τις άκρες από την ομελέτα και κλείνουμε τα δύο ψωμιά για να γίνει σάντουιτς.
- Ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα.
- Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, μαγιονέζα, ρόκα και ντοματίνια